Despre noi

Echipa Karusel - Jucării din lemn îți urează "Bun venit" și "Spor la joacă"!


Misiunea noastra

Spune "Da!" timpului de joacă!

Ne propunem să oferim jucării din lemn și jocuri educative la prețuri accesibile.
Jucăriile îi ajută pe copii să-și dezvolte creativitatea și imaginația iar în același timp îi ajută să descopere lumea și mediul înconjurător într-un mod simplu și pe înțelesul lor.
De aceea suntem de părere că orice copil trebuie să aibă acces la cât mai multe jocuri și jucării sănătoase și educative.

Filosofia noastra

Pornind de la ideea noastră, aceea, ca, pe cât posibil, cât mai mulți copii să aibă acces la jucării am stabilit ideile pe care se bazează întreaga filosofie Karusel - Jucării din lemn.
1. Prețuri accesibile - ne-am optimizat toate procesele și procedurile în așa fel încât să eficientizăm cît mai mult posibil cheltuielile operaționale. Din aceste motive livrăm jucăriile noastre doar într-un anumit fel.
2. Experiență plăcută - nu ne dorim să cumperi cu orice preț de la noi. Ne dorim să cumperi informat și în cunoștință de cauză. De aceea toate produsele noastre au informații complete, detaliate și exacte. Citește-le cu atenție înainte de a comanda.
Te rugăm să ne contactezi pe orice canal de comunicație dorești și te vom consilia astfel încât să alegi cea mai bună opțiune pentru tine și copilul tău.
Chiar dacă nu vei cumpăra suntem convinși că în urma acestei experiențe ne vei recomanda. Ne-am bucura să faci asta.
3. Garanție 100% - dacă după ce ai primit jucăriile, consideri că nu este ceea ce îți dorești, sau aveai alte așteptări sau oricare ar fi motivul tău ai 30 de zile la dispoziție să returnezi produsele iar noi îți vom restitui integral banii plătiți.

Povestea noastra

Povestea "Karusel - Jucării din lemn" este povestea multor mame: mi-am dorit și îmi doresc să îi ofer copilului meu timp și jucării sănătoase și educative.
Vreau să împart acest lucru și cu alți părinți. 
Din fericire eu vă pot oferi doar jucăriile și sunt convinsă că voi le veți oferi micuților voștri timpul de care ei au nevoie alături de voi.